Ons Verhaal

Hoe Chartwise is ontstaan

Het verhaal achter Chartwise

Grafieken, onderzoek, data.. Wij: Stefan Musch en Rob Storm, realiseren ons dat niet iedereen hier meteen even enthousiast van wordt. Met onze achtergrond in marketing en met onze passie voor data leek het ons een mooie uitdaging om daar verandering in te brengen!

Dit begon door dagelijks, actuele onderwerpen met betrekking tot sport, economie, politiek en entertainment in aantrekkelijke visualisaties te gieten en te delen op social media (bekijk deze visualisaties hier).Dit concept sloeg al snel aan en zorgde ervoor dat Chartwise van een uit de hand gelopen hobby uitgroeide tot een full-service data bedrijf.

Wij helpen bedrijven en organisaties om data te vertalen naar waardevolle inzichten. Hierbij helpen wij jou van begin tot eind en nemen wij zoveel mogelijk zorgen uit handen. Enthousiast geworden om samen met ons het maximale uit jouw data te halen?

Neem contact op

Ons Team

Rob Storm

Brand Manager

Het creatieve brein achter Chartwise. Met mijn ervaring in zowel online- als offline marketing help ik jouw bedrijf graag met het realiseren van groei.

Stefan Musch

Data Manager

Met mijn passie voor feiten en ervaring als lead Data Scientist is jouw data in goede handen. Ik help jouw organisatie graag met het vertalen van lastige bedrijfsproblemen naar oplossingen aan de hand van data.

Kennismaken?

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan je graag te woord!

Contact