Data Consultancy

Het beantwoorden van al jouw vraagstukken over en met data.

Wij helpen jouw organisatie met al jullie datavragen. Dit kan uiteenlopen van het bepalen van de data strategie, tot het doen van een uitgebreide data analyse. Welke service jouw organisatie ook nodig heeft, wij nemen van begin tot eind zoveel mogelijk zorgen en werk uit handen.

Waar kunnen wij mee helpen?

  • Data wrangling & cleaning: Hulp nodig bij het opschonen of vervormen van je data? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij gebruiken state-of-the-art programmeertaal R om efficiënt en reproduceerbaar te werk te gaan.
  • Data Science: Wij helpen jou met het beantwoorden van al je data vraagstukken met behulp van Data Science. Samen met jou zoeken wij welk model het beste past bij jouw vraagstuk.
    • Exploratief? Heb je nog geen hypothese maar wil je graag weten welke patronen er in jouw data verschuilen? Dan passen wij unsupervised learning technieken toe.
    • Beschrijvend? Wil je bijvoorbeeld weten welke advertenties de meeste invloed hebben op jouw uiteindelijke sales? Dan passen wij geavanceerde regressie technieken toe om tot de kern te komen.
    • Predictief? Geef je alleen om de uiteindelijke resultaten en wil je gewoonweg een voorspelling maken? In dat geval werken wij met de zogenoemde black box modellen die enorm krachtig en accuraat, maar vaak moeilijk te beschrijven zijn.
  • Natural Language Processing: Heb je veel tekstuele data en wil je graag weten welke patronen hierin te vinden zijn? Ook daar kunnen wij mee helpen!

Neem direct contact op