Marktonderzoek

Verzamel betrouwbare en valide data om jouw beslissingen te vormen of ondersteunen.

Bruikbare en betrouwbare data vormen de basis voor het nemen van de juiste beslissingen. Toch zien wij vaak dat er bij het verzamelen van data nog wel eens iets mis gaat. De verkeerde dingen worden gemeten. Ze worden op de verkeerde manier gemeten. Of nog erger, de verkeerde dingen worden op de verkeerde manier gemeten.

Met onze kennis en ervaring nemen wij graag jouw onderzoeksvraag uit handen. Zo kun jij er zeker van zijn dat jouw data betrouwbaar en valide is.

Waar kunnen wij mee helpen?

  • Tevredenheids-onderzoek : Onderzoek de tevredenheid, wensen en behoeften van klanten, medewerkers of andere stakeholders.
  • Branding onderzoek : Meet de bekendheid van jouw merk of organisaties in de markt. Welke associaties hebben mensen met jouw merk?
  • Communicatie-onderzoek : Krijg inzicht in de effectiviteit van jouw campagnes. Zo bepaal je of jouw doelstellingen zijn behaald.
  • Positioneringsonderzoek : Leer hoe jij jouw producten in de markt moet zetten. Wij simuleren de marktwerking via keuze-experimenten zodat jij weet welke eigenschappen er écht toe doen voor jouw klanten.
  • Consumentensegmentatie : Leer meer over jouw markt door jouw consumenten te segmenteren op basis van demografische, psychische en gedragsgegevens . Target de juiste consumentengroepen met de juiste boodschap.

Meer weten, of op zoek naar maatwerk?

Neem contact op